Početna / Informacije

Informacije

.

Godinama smo kupovali, menjali sa kolegama i sakupili veliki broj karaoka-matrica narodne i zabavne muzike u kojima nije bio upisan tekst.

To smo uspeli pomoću KaraFun Player-a.U njemu se vrlo lako mogu menjati i intonacije i tempo. Ali, mnoge stare izvorne i kafanske pesme tzv.popularne''dvojke''niisu bile uradjene,pa smo ih napravili da zvuče približno vremenu u kome su nastale.Radili smo u CUBASE-u.Sve naše fajlove možete preslušati u skraćenoj verziji pomocu KaraFun player-a.Preko drugih player-a neće biti moguće videti tekst.Vršićemo upload novih (starih) pesama svakodnevno.

Ako neke KaraFun-matrice nisu izlozene na sajtu u skracenoj verziji a ima ih u katalogu,to znaci samo da u njih jos nije ubacen tekst.

Vazno obavestenje!

OD 25.08.2016 DOZVOLJENA JE RAZMENA KaraFun-Matrica SA CLANOVIMA SAJTA U PROPORCIJI JEDNA ZA JEDNU ZBOG POSTIZANJA JOS VECEG KVALITETA SAJTA.Predhodno admin mora odobriti razmenu.Prihvatace se samo dobro uradjene karaoke-matrice koje mozete slati na mail ili preko KONTAKT forme.Na primer ako clan primeti KaraFun-matricu slabijeg kvaliteta na sajtu a poseduje bolju,moze je poslati i za nju dobiti onu koju zeli a nema.

Za sve što vas interesuje možete nas kontaktirati preko kontakt strane.